BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Tuesday, 8 November 2011

Mahu story tentang budak gila yang aku sayang :D

Assalamualaikum budak gila ? hihi .
Budak gila ini bernama Ajim yang dikenali dalam mukabuku Kenji Ryan . :)
Dia ny aku panggil Kepeng kdg-2 Ngek . Nasib dia tak mara aku panggil dia cenggitu . Dia baik , dia suka buat aku ketawa . Time chat dekat mukabuku dia suka share story bout gf dia . Dia ingat aku apa agaknya , jealous ada leww sikit . HAHA ! itu kawan je lha . Eh ehh ! lupa , umur dia 15 tahun jeh , muda lagi . :p Dia stay Cheras kod . tak pasti lha . Hehe , dah lha weh . dia dah lama tunggu ny . dia sibuk nak tengok story tentang dia . bising jeh dari tadi . hihik , aku malas nak citer bebanyak . lagi pon ny jeh yang aku tahu kod . Byee ! baca sampai lebam ea Kepeng ? :D
Sayang kau Kepeng ! kau kawan lelaki aku yang memahami aku . :)

Saturday, 5 November 2011

Yawww ! sukanya dapat tolong jumpakan balik PIPOT dengan DINIEY :)

Assalamualaikum semua ? Hihi . Korang sihat ? Aku alhamdullilah sihat :)
Untung lha kan Diniey dengan Pipot suda berjumpa balik . Tengok siapa yang tolongkan ? HAHA ! Bangga aku tahu . Yeahh ! nanti jumpa jangan lupa ajak aku ea Pipot ? Hihi , nak jumpa kau jugak dengan Diniey . Hikhok -,-
Okey lha byebye , malas ak cerita banyak .
Assalamualaikum semua ? <3 korang banyak banyak .

Tuesday, 1 November 2011

Rindu kau Keling ! Ilapchuukeling :*

Bie bie bie , rindu kau leww ! :D
Semalam kan weh , masa aku turun basten with kawan-2 aku .
Aku pinjam lha hp Farah kan sebab dia sorang je yang bawak hp then aku test lha missedcall bie aku .
Titibe dia msg aku dekat num Farah .
Dia msg mcm ny " SAPA NIE ? "
Aku reply leww : Eh ! bongok , aku gf kau . kau kat mana ny ?
Titibe dia reply then dia ckp KITA KAWAN BOLEH ?
Huh ! straight aku mnx pinjam kredit Farah then nanti balik aku ganti ea ckp kat Farah time tuh .
Masa tuh jugak aku call dia tanya kenapa semua .
Aku tanya leww asal ckp mcm itu ?
Dia ckp jw dulu , bole ke tak ?
Aku cuma diam then letak , malas mahu dengar dia bising . :D



Time balik .
Aku msg dia sampai leww aku tertidur .
Time malam pulak , aku tanya dia Capital A .


Perbualan time BENGANG . :D

Aku : Kau macam KELING PARIA ar biee ? hihi , pantang aku nangis sikit , dah nak aku balik . Sayang kau ketat-2 doe ! :D
Dia : HAHA ! otak kau cyg , aku tak suka lha tengok kau nangis . Aku sayang kau doe ! <3 :D
Aku : Wekkkk ! cair ar tuh ? :D
Dia : Kesian kau cyg ! :* syg kau . Hihi :p

Itu lha paling buat aku suka tuh . Hikhok =.=
Okey lha weh , byeeeeeee ! esok aku schl . assalamualaikum ? :)







Yazza ! sudah lama tak update kan weh bloggie aku ny ? MISS KAU DOE BLOG ! :)

Assalamualaikum ?? :)

Haii semua , selamat malam .
Alamakk , dah berapa lamakan aku tak update blog aku ny .
Subhanallah ! rindu kau blogg :D
Rindu korang semua tahu . Hihi
Aku nak share citer ny , hari Sabtu hari tuh aku pergi Penang tau .
Best gilaa bapak ar .
Beli tudung lha , baju lha apa lha mcm-2 doe .
Yang penting aku esok mlm yang masa hari Ahad tuh , aku ada topup time tuh kan weh then aku ada lha nak topup ayah aku punya num sekalai titibe ada 1 mamat ny kan ? dia asyik pandang-2 aku . aku ponn pandang leww dia , sampai aku masuk kereta ponn dia pandang . :D *malu aku doe !
Dia handsome weh , kalau kau tengok dia ponn kau tergugat lha perempuan . hikhok -,-
Sabar je lha weh ! yang penting aku suka tengok muka dia SWEET :)


Grrr , dahdah nak iron baju lha . esok schl aku ada m'ural apa jadah entah . so , byeeee korang !
Assalamualaikmu ? ;)