BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Tuesday, 8 November 2011

Mahu story tentang budak gila yang aku sayang :D

Assalamualaikum budak gila ? hihi .
Budak gila ini bernama Ajim yang dikenali dalam mukabuku Kenji Ryan . :)
Dia ny aku panggil Kepeng kdg-2 Ngek . Nasib dia tak mara aku panggil dia cenggitu . Dia baik , dia suka buat aku ketawa . Time chat dekat mukabuku dia suka share story bout gf dia . Dia ingat aku apa agaknya , jealous ada leww sikit . HAHA ! itu kawan je lha . Eh ehh ! lupa , umur dia 15 tahun jeh , muda lagi . :p Dia stay Cheras kod . tak pasti lha . Hehe , dah lha weh . dia dah lama tunggu ny . dia sibuk nak tengok story tentang dia . bising jeh dari tadi . hihik , aku malas nak citer bebanyak . lagi pon ny jeh yang aku tahu kod . Byee ! baca sampai lebam ea Kepeng ? :D
Sayang kau Kepeng ! kau kawan lelaki aku yang memahami aku . :)

0 comments: