BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Tuesday, 6 December 2011

Makin lama makin haremm perangai kau makcik bodohhh -,-

Assalamualaikummmmmmmmmm ? kum ? kum ? kum ? eh ehh ! budak kecik ny . haha , kecik lha sangat kan kan ? :p duduk diam !! hiewhiew ;>

permulaan cerita aku di sini mengisahkan tentang makcik tak sedar diri . :/

okey fineee !! kau nak perli aku memacam bagai , aku tak kisah weh yang penting ALLAH balas kemudian hari :p .sedar lha sikit kau siapa perempuan ?? kau nak mara mara aku pahal ?! apa masalah kau bodohhh ?? aku just tanya anak kau mana jeh lha bongok .dah nak memerli aku bagai . BENCI KAU LHA SIBHAIII !!! kau fikir anak kau bagus sangat ke ?? kau fikir anak kau tabik kau sangat ke ?! dia talam bermuka muka muka lha depan kau cilake !! korang nak tahu kan macam mana aku bole jadi benci gil dengan DIA , macam ini ceritanya . sila baca perbualan perempuan bodohh itu -,-


aku panggil dia mak kecik dan dia panggil aku munirah or munila . :o

aku : mak kecik , zira mana ?
dia : belajar .
aku : yeke ? tadi munirah nampak dia baca novel sbb munirah nampak buku tuh dpn hitam .
dia : bkn lha !! dia belajar . ( mak aku menyampuk dia baca novel lha kak) . hm
aku : yelhaaaa , hm .
dia : mula lha dia memerli aku . ckp aku tak sepandai anak dia lha , tak belajar lha , asyik online lha apa lha .
aku : ea ohh !! senyap jeh .
dia : menyalak sampai dia penat . HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA *gelak jahat aku .



akhirnya , aku dan family aku balik n aku tak salam dia terus menuju ke kereta dan blah mcm itu jeh . tak apa tahun depan aku belajar sungguh sungguh n kau tengok berapa banyak aku dapat A or lulus okeyy ? aku nak tengok jugak kau cakap apa nanti lha babun ?! Dah lha makin banyak aku cerita pasal kau , makin tuh aku meluat dengan kau lha berukkkk . assalamualaikummm sekalian alam ?




P/s : Semoga ALLAH balas apa yang kau buat dekat aku semalam dan ALLAH balas dengan segera lha perempun bodohh .


FUCK KAU BEBANYAK LHA PEREMPUAN , KAU DENGAN ANAK KAU SAMA JEH BIBA TERLEBIHHHH ! hahahahahaha _|_



0 comments: