BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Sunday, 4 December 2011

Pabila BIE aku pergi bekerja aku pun mula lha rindu tak sudah . Hiewhiew :>

Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmmmm ? Amboiiii ! panjangnya aku beri salam . eh , peduli apa aku ? suka hati aku lha . :p Hihik . pepagi lagi aku dah kejutkan dia sbb hendak pergi kerja lha katakan . Hehe , bole jadi isteri yg soleh ny ? haha ! yeke bole ? insya-allah ! aminnn :) Aku bangun jeh straight call dia , dia jwb jugak . dgn pisat-2 lagi aku ckp dgn dia . BACA JEH LHA PERBUALAN INI YEE ? ;)

Aku : bie bangun lha . hihik (gelak mengada) . :p
Bie : kejap lha cyg , kejap lagi bie bangun .
Aku : yelhaa bie , okey lha nak solat .
Bie : diam jeh .
Aku : straight letak . (jahat kan!) haha . biar lha :p


Akhirnya sudah aku solat , massage pun sampai .
Sayanggggggggggggggggg ?
Aku pun (iyee bie) . HAHA !
Bie nak pergi kerja tau . jaga diri , jgn nakal nakal , iloveyouu ! muahh (hihik , dpt kiss lha)
HAHA ! Tak bie , cyg tahu . muahh jugak . byeee :p
(Massage tadi telah di baca dan diabaikan) hiewhiew:>

Bie walaupun awk duduk dekat KL tuh aku tetap tunggu kau tahu , jgn nakal-2 . kau nakal aku sepak kau laju-2 bie . Hikhok -,-

Sampai di sini jeh lha coretan aku pada pagi ini yee kawan-2 ? assalamualaikum ? :)





0 comments: