BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Friday, 13 January 2012

I'm realy sad :'(

Semalam aku wish someone ny cause birthday dia hari ini , aku wish dia awal sbb aku takut hari ini aku tiada lagi so wish lha awal . Dgn excitednya aku wish dalam pukul 11 lebih mlm  then tibe-2 aku tengok lepas aku wish aku call dia then dia punya number WAITING so aku hantar texting aku ckp UNTUNG LHA ADA ORANG CALL :) . Then dia tak reply , aku pun call lagi dalam pukul 2 lebih pagi then tengok waiting lagi so aku abaikan then tibe-2 air mata aku mengalir laju :'( . Hmm yelhaa weh , mybe dia dah org baru lebih lawa pandai dari aku kan ? hmm , aku bkn milik dia lagi so aku harus tabah kan wehh . Hmm yelhaa abaikan segalanya , aku pun dah ada kwn yg lebih baik dari dia kod . So aku harus syg dia dan cuba happykan dia mcm mana aku happykan dia dedulu . Hmm , buat sementara ny aku mahu share ny jeh lha dulu . Aku nak sambung nangis balik :3

Kbyeee , Assalamualaikummm ? :)

                                                     Ini lha rupanya orang tengah sedihh .

0 comments: