BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Thursday, 1 March 2012

Update kejap. Sory dah lama tak update.

Assalamualikum, tak jwb dosa. Jawab aku suka dia :D
Aku sekarang di rumah sangat boring weh. Hehew, boring ke? (Yoyo jo). Hehew, dalam hidup aku sekarang sudah muncul seorang yang aku sayang lagi. Mwehehew. Nama dia aku rahsiakan. Yang ada dalam hidup aku MYCA <3

Tengok kcuing ini bila bosan. Kesiannnnnnn. Mwehahahahaha :p

Gtg, malas type lagi, Assalamualaikummmmmmmm :)

Friday, 13 January 2012

I'm realy sad :'(

Semalam aku wish someone ny cause birthday dia hari ini , aku wish dia awal sbb aku takut hari ini aku tiada lagi so wish lha awal . Dgn excitednya aku wish dalam pukul 11 lebih mlm  then tibe-2 aku tengok lepas aku wish aku call dia then dia punya number WAITING so aku hantar texting aku ckp UNTUNG LHA ADA ORANG CALL :) . Then dia tak reply , aku pun call lagi dalam pukul 2 lebih pagi then tengok waiting lagi so aku abaikan then tibe-2 air mata aku mengalir laju :'( . Hmm yelhaa weh , mybe dia dah org baru lebih lawa pandai dari aku kan ? hmm , aku bkn milik dia lagi so aku harus tabah kan wehh . Hmm yelhaa abaikan segalanya , aku pun dah ada kwn yg lebih baik dari dia kod . So aku harus syg dia dan cuba happykan dia mcm mana aku happykan dia dedulu . Hmm , buat sementara ny aku mahu share ny jeh lha dulu . Aku nak sambung nangis balik :3

Kbyeee , Assalamualaikummm ? :)

                                                     Ini lha rupanya orang tengah sedihh .