BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Thursday, 1 March 2012

Update kejap. Sory dah lama tak update.

Assalamualikum, tak jwb dosa. Jawab aku suka dia :D
Aku sekarang di rumah sangat boring weh. Hehew, boring ke? (Yoyo jo). Hehew, dalam hidup aku sekarang sudah muncul seorang yang aku sayang lagi. Mwehehew. Nama dia aku rahsiakan. Yang ada dalam hidup aku MYCA <3

Tengok kcuing ini bila bosan. Kesiannnnnnn. Mwehahahahaha :p

Gtg, malas type lagi, Assalamualaikummmmmmmm :)

Friday, 13 January 2012

I'm realy sad :'(

Semalam aku wish someone ny cause birthday dia hari ini , aku wish dia awal sbb aku takut hari ini aku tiada lagi so wish lha awal . Dgn excitednya aku wish dalam pukul 11 lebih mlm  then tibe-2 aku tengok lepas aku wish aku call dia then dia punya number WAITING so aku hantar texting aku ckp UNTUNG LHA ADA ORANG CALL :) . Then dia tak reply , aku pun call lagi dalam pukul 2 lebih pagi then tengok waiting lagi so aku abaikan then tibe-2 air mata aku mengalir laju :'( . Hmm yelhaa weh , mybe dia dah org baru lebih lawa pandai dari aku kan ? hmm , aku bkn milik dia lagi so aku harus tabah kan wehh . Hmm yelhaa abaikan segalanya , aku pun dah ada kwn yg lebih baik dari dia kod . So aku harus syg dia dan cuba happykan dia mcm mana aku happykan dia dedulu . Hmm , buat sementara ny aku mahu share ny jeh lha dulu . Aku nak sambung nangis balik :3

Kbyeee , Assalamualaikummm ? :)

                                                     Ini lha rupanya orang tengah sedihh .

Tuesday, 6 December 2011

Makin lama makin haremm perangai kau makcik bodohhh -,-

Assalamualaikummmmmmmmmm ? kum ? kum ? kum ? eh ehh ! budak kecik ny . haha , kecik lha sangat kan kan ? :p duduk diam !! hiewhiew ;>

permulaan cerita aku di sini mengisahkan tentang makcik tak sedar diri . :/

okey fineee !! kau nak perli aku memacam bagai , aku tak kisah weh yang penting ALLAH balas kemudian hari :p .sedar lha sikit kau siapa perempuan ?? kau nak mara mara aku pahal ?! apa masalah kau bodohhh ?? aku just tanya anak kau mana jeh lha bongok .dah nak memerli aku bagai . BENCI KAU LHA SIBHAIII !!! kau fikir anak kau bagus sangat ke ?? kau fikir anak kau tabik kau sangat ke ?! dia talam bermuka muka muka lha depan kau cilake !! korang nak tahu kan macam mana aku bole jadi benci gil dengan DIA , macam ini ceritanya . sila baca perbualan perempuan bodohh itu -,-


aku panggil dia mak kecik dan dia panggil aku munirah or munila . :o

aku : mak kecik , zira mana ?
dia : belajar .
aku : yeke ? tadi munirah nampak dia baca novel sbb munirah nampak buku tuh dpn hitam .
dia : bkn lha !! dia belajar . ( mak aku menyampuk dia baca novel lha kak) . hm
aku : yelhaaaa , hm .
dia : mula lha dia memerli aku . ckp aku tak sepandai anak dia lha , tak belajar lha , asyik online lha apa lha .
aku : ea ohh !! senyap jeh .
dia : menyalak sampai dia penat . HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA *gelak jahat aku .



akhirnya , aku dan family aku balik n aku tak salam dia terus menuju ke kereta dan blah mcm itu jeh . tak apa tahun depan aku belajar sungguh sungguh n kau tengok berapa banyak aku dapat A or lulus okeyy ? aku nak tengok jugak kau cakap apa nanti lha babun ?! Dah lha makin banyak aku cerita pasal kau , makin tuh aku meluat dengan kau lha berukkkk . assalamualaikummm sekalian alam ?




P/s : Semoga ALLAH balas apa yang kau buat dekat aku semalam dan ALLAH balas dengan segera lha perempun bodohh .


FUCK KAU BEBANYAK LHA PEREMPUAN , KAU DENGAN ANAK KAU SAMA JEH BIBA TERLEBIHHHH ! hahahahahaha _|_



Sunday, 4 December 2011

Pabila BIE aku pergi bekerja aku pun mula lha rindu tak sudah . Hiewhiew :>

Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmmmm ? Amboiiii ! panjangnya aku beri salam . eh , peduli apa aku ? suka hati aku lha . :p Hihik . pepagi lagi aku dah kejutkan dia sbb hendak pergi kerja lha katakan . Hehe , bole jadi isteri yg soleh ny ? haha ! yeke bole ? insya-allah ! aminnn :) Aku bangun jeh straight call dia , dia jwb jugak . dgn pisat-2 lagi aku ckp dgn dia . BACA JEH LHA PERBUALAN INI YEE ? ;)

Aku : bie bangun lha . hihik (gelak mengada) . :p
Bie : kejap lha cyg , kejap lagi bie bangun .
Aku : yelhaa bie , okey lha nak solat .
Bie : diam jeh .
Aku : straight letak . (jahat kan!) haha . biar lha :p


Akhirnya sudah aku solat , massage pun sampai .
Sayanggggggggggggggggg ?
Aku pun (iyee bie) . HAHA !
Bie nak pergi kerja tau . jaga diri , jgn nakal nakal , iloveyouu ! muahh (hihik , dpt kiss lha)
HAHA ! Tak bie , cyg tahu . muahh jugak . byeee :p
(Massage tadi telah di baca dan diabaikan) hiewhiew:>

Bie walaupun awk duduk dekat KL tuh aku tetap tunggu kau tahu , jgn nakal-2 . kau nakal aku sepak kau laju-2 bie . Hikhok -,-

Sampai di sini jeh lha coretan aku pada pagi ini yee kawan-2 ? assalamualaikum ? :)





Saturday, 3 December 2011

Semakin hari semakin takut ! :(

Takut takut takut ! :( Tolong aku weh , aku tak nak ambil result PMR weh . takuttttttttttttttt ! please help me . Ya Allah ! selamatkan lha aku ya allah ! lulus kan lha aku semua dlm matapelajaran aku ya allah ! :( aku berasa takut sgt ya allah . aku inginkan straight A dan insya-allah semua lulus ya allah ! aku inginkan semua itu ya allah ! aku mahukan sejuk hati ayh mak aku , kwn-2 aku dan adik beradik aku ya allah ! perlukan ya allah ! takuttttttttttttttttt ya allah ! ya allah ! tabahkan lha aku ya allah . aku inginkan A semua ya allah . hmmm , aku terima seadanya ya allah ! korang , doakan aku ea dpt straight lulus atau A semua . :)


Ya Allah ! inginkan Ya ALLAH , aku sayangkan kau Ya ALLAH ! :(

Rindu blog ini ! :D

Assalamualaikummmmm ? Hee . Dah lama aku tak update blog aku nia , kesian dia . rindu pulak aku kat blog ny ! Haha , apa lha nak jadi dengan blog aku sekarang . aku tengok blog org lain semakin cantik lawa , aku punya macam cilake jeh tengok . Hiewhiew , apa-2 pun aku tetap syg blog ny . Weh ! korang apa cerita ? sihat ? aku sihat,alhamdullilah :)  korang mcm mana yg mengambil exam PMR tahu ini okey tak ? alaaa ! takut pun tak bole jugak weh , kita kena redha jeh apa yg ALLAH s.w.t dah bagi weh dan terus berdoa jeh k . Hmm , tahu ny korang tak bercuti ke weh ? aku cuma bercuti di Terengganu , Kelantan dan Perak jeh weh . Best tau ! dpt beli memacam . alaa ! time aku kat kelatan aku kene banjir sikit weh . dah lha , tak pernah tengok . apa lagi aku time tuh dlm kereta time tuh jugak aku suruh ayh aku berhenti dan snap gambar bebudak main air . hiewhiew , seronok aku tengok diaorg weh tapi kesian jugak weh . hihik tak apa lha diaorg dah biasa . Hmm , yg penting cuti tahun ny aku sangat seronok dpt online kat hotel dpt beli brg yg inginkan selama ny . erghh ! dah lha weh . lain kali aku share lagi citer , nak lyn fb lha weh . ptg-2 kang aku update lagi okey ? byeeeeeee ! assalamualaikummmmmmmm ? sayangkoranggggggg ! :)

Tuesday, 8 November 2011

Mahu story tentang budak gila yang aku sayang :D

Assalamualaikum budak gila ? hihi .
Budak gila ini bernama Ajim yang dikenali dalam mukabuku Kenji Ryan . :)
Dia ny aku panggil Kepeng kdg-2 Ngek . Nasib dia tak mara aku panggil dia cenggitu . Dia baik , dia suka buat aku ketawa . Time chat dekat mukabuku dia suka share story bout gf dia . Dia ingat aku apa agaknya , jealous ada leww sikit . HAHA ! itu kawan je lha . Eh ehh ! lupa , umur dia 15 tahun jeh , muda lagi . :p Dia stay Cheras kod . tak pasti lha . Hehe , dah lha weh . dia dah lama tunggu ny . dia sibuk nak tengok story tentang dia . bising jeh dari tadi . hihik , aku malas nak citer bebanyak . lagi pon ny jeh yang aku tahu kod . Byee ! baca sampai lebam ea Kepeng ? :D
Sayang kau Kepeng ! kau kawan lelaki aku yang memahami aku . :)