BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Saturday, 18 June 2011

Aku Tak Kuad Ya Allah , penuh dgn dugaan . :(

assalamualaikum ? kenape lha Allah kc ak mcm-2 dugaan . hmm kenape lha tak ad tat org laen . :(
 mase ak talk-2 same bie ak td tybe-2 ak pnye mte ny kluar air mybe ad bnde yg tak kne pd dry dea kod . myb dea ad org laen . hmm ak ttap tak kesa ap yg dea mao buad ap tat ak yg pntg ak ttap tgu dea n sntiase syg dea kuad-2 . kenape lha stiap ak couple je msty ad yg tak kne ? kenape ? kenape Ya Allah ? mybe itu dugaan bg ak kod kan-2 ? NUR MUNIRAH msty sbar k ap yg kyte lalui . hmm ak tak kuad Ya Allah . bg lha ak dugaan yg kecil-2 pone tak ap lha Ya Allah , ak hrus sbar kan kwn-2 ? sumpah ! ak syg kaw Muhammad Azhim . ak prlukan kaw bie n sntiase tgu kaw . ak rndu kaw syg tp kenape td kaw asek nak mra ak je , sorry lha kalau ak tak lyn kaw , text kaw o call kaw bgai mcm dlu mybe kyte cume kwn je kod tp ak ttap anggap kaw bf ak . ak syg kaw tp kenape kaw dha brubah syg ? hmm ak igt jnjy kaw bie . hmm kaw igt tak , kalau tak igt tak ap lha . ak pham prasaan kaw .



ny je lha dlu . tak ad mud lha nak tulis pnjg-2 . k lha bye-2 :)

0 comments: