BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Tuesday, 6 December 2011

Makin lama makin haremm perangai kau makcik bodohhh -,-

Assalamualaikummmmmmmmmm ? kum ? kum ? kum ? eh ehh ! budak kecik ny . haha , kecik lha sangat kan kan ? :p duduk diam !! hiewhiew ;>

permulaan cerita aku di sini mengisahkan tentang makcik tak sedar diri . :/

okey fineee !! kau nak perli aku memacam bagai , aku tak kisah weh yang penting ALLAH balas kemudian hari :p .sedar lha sikit kau siapa perempuan ?? kau nak mara mara aku pahal ?! apa masalah kau bodohhh ?? aku just tanya anak kau mana jeh lha bongok .dah nak memerli aku bagai . BENCI KAU LHA SIBHAIII !!! kau fikir anak kau bagus sangat ke ?? kau fikir anak kau tabik kau sangat ke ?! dia talam bermuka muka muka lha depan kau cilake !! korang nak tahu kan macam mana aku bole jadi benci gil dengan DIA , macam ini ceritanya . sila baca perbualan perempuan bodohh itu -,-


aku panggil dia mak kecik dan dia panggil aku munirah or munila . :o

aku : mak kecik , zira mana ?
dia : belajar .
aku : yeke ? tadi munirah nampak dia baca novel sbb munirah nampak buku tuh dpn hitam .
dia : bkn lha !! dia belajar . ( mak aku menyampuk dia baca novel lha kak) . hm
aku : yelhaaaa , hm .
dia : mula lha dia memerli aku . ckp aku tak sepandai anak dia lha , tak belajar lha , asyik online lha apa lha .
aku : ea ohh !! senyap jeh .
dia : menyalak sampai dia penat . HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA *gelak jahat aku .



akhirnya , aku dan family aku balik n aku tak salam dia terus menuju ke kereta dan blah mcm itu jeh . tak apa tahun depan aku belajar sungguh sungguh n kau tengok berapa banyak aku dapat A or lulus okeyy ? aku nak tengok jugak kau cakap apa nanti lha babun ?! Dah lha makin banyak aku cerita pasal kau , makin tuh aku meluat dengan kau lha berukkkk . assalamualaikummm sekalian alam ?




P/s : Semoga ALLAH balas apa yang kau buat dekat aku semalam dan ALLAH balas dengan segera lha perempun bodohh .


FUCK KAU BEBANYAK LHA PEREMPUAN , KAU DENGAN ANAK KAU SAMA JEH BIBA TERLEBIHHHH ! hahahahahaha _|_



Sunday, 4 December 2011

Pabila BIE aku pergi bekerja aku pun mula lha rindu tak sudah . Hiewhiew :>

Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmmmm ? Amboiiii ! panjangnya aku beri salam . eh , peduli apa aku ? suka hati aku lha . :p Hihik . pepagi lagi aku dah kejutkan dia sbb hendak pergi kerja lha katakan . Hehe , bole jadi isteri yg soleh ny ? haha ! yeke bole ? insya-allah ! aminnn :) Aku bangun jeh straight call dia , dia jwb jugak . dgn pisat-2 lagi aku ckp dgn dia . BACA JEH LHA PERBUALAN INI YEE ? ;)

Aku : bie bangun lha . hihik (gelak mengada) . :p
Bie : kejap lha cyg , kejap lagi bie bangun .
Aku : yelhaa bie , okey lha nak solat .
Bie : diam jeh .
Aku : straight letak . (jahat kan!) haha . biar lha :p


Akhirnya sudah aku solat , massage pun sampai .
Sayanggggggggggggggggg ?
Aku pun (iyee bie) . HAHA !
Bie nak pergi kerja tau . jaga diri , jgn nakal nakal , iloveyouu ! muahh (hihik , dpt kiss lha)
HAHA ! Tak bie , cyg tahu . muahh jugak . byeee :p
(Massage tadi telah di baca dan diabaikan) hiewhiew:>

Bie walaupun awk duduk dekat KL tuh aku tetap tunggu kau tahu , jgn nakal-2 . kau nakal aku sepak kau laju-2 bie . Hikhok -,-

Sampai di sini jeh lha coretan aku pada pagi ini yee kawan-2 ? assalamualaikum ? :)





Saturday, 3 December 2011

Semakin hari semakin takut ! :(

Takut takut takut ! :( Tolong aku weh , aku tak nak ambil result PMR weh . takuttttttttttttttt ! please help me . Ya Allah ! selamatkan lha aku ya allah ! lulus kan lha aku semua dlm matapelajaran aku ya allah ! :( aku berasa takut sgt ya allah . aku inginkan straight A dan insya-allah semua lulus ya allah ! aku inginkan semua itu ya allah ! aku mahukan sejuk hati ayh mak aku , kwn-2 aku dan adik beradik aku ya allah ! perlukan ya allah ! takuttttttttttttttttt ya allah ! ya allah ! tabahkan lha aku ya allah . aku inginkan A semua ya allah . hmmm , aku terima seadanya ya allah ! korang , doakan aku ea dpt straight lulus atau A semua . :)


Ya Allah ! inginkan Ya ALLAH , aku sayangkan kau Ya ALLAH ! :(

Rindu blog ini ! :D

Assalamualaikummmmm ? Hee . Dah lama aku tak update blog aku nia , kesian dia . rindu pulak aku kat blog ny ! Haha , apa lha nak jadi dengan blog aku sekarang . aku tengok blog org lain semakin cantik lawa , aku punya macam cilake jeh tengok . Hiewhiew , apa-2 pun aku tetap syg blog ny . Weh ! korang apa cerita ? sihat ? aku sihat,alhamdullilah :)  korang mcm mana yg mengambil exam PMR tahu ini okey tak ? alaaa ! takut pun tak bole jugak weh , kita kena redha jeh apa yg ALLAH s.w.t dah bagi weh dan terus berdoa jeh k . Hmm , tahu ny korang tak bercuti ke weh ? aku cuma bercuti di Terengganu , Kelantan dan Perak jeh weh . Best tau ! dpt beli memacam . alaa ! time aku kat kelatan aku kene banjir sikit weh . dah lha , tak pernah tengok . apa lagi aku time tuh dlm kereta time tuh jugak aku suruh ayh aku berhenti dan snap gambar bebudak main air . hiewhiew , seronok aku tengok diaorg weh tapi kesian jugak weh . hihik tak apa lha diaorg dah biasa . Hmm , yg penting cuti tahun ny aku sangat seronok dpt online kat hotel dpt beli brg yg inginkan selama ny . erghh ! dah lha weh . lain kali aku share lagi citer , nak lyn fb lha weh . ptg-2 kang aku update lagi okey ? byeeeeeee ! assalamualaikummmmmmmm ? sayangkoranggggggg ! :)

Tuesday, 8 November 2011

Mahu story tentang budak gila yang aku sayang :D

Assalamualaikum budak gila ? hihi .
Budak gila ini bernama Ajim yang dikenali dalam mukabuku Kenji Ryan . :)
Dia ny aku panggil Kepeng kdg-2 Ngek . Nasib dia tak mara aku panggil dia cenggitu . Dia baik , dia suka buat aku ketawa . Time chat dekat mukabuku dia suka share story bout gf dia . Dia ingat aku apa agaknya , jealous ada leww sikit . HAHA ! itu kawan je lha . Eh ehh ! lupa , umur dia 15 tahun jeh , muda lagi . :p Dia stay Cheras kod . tak pasti lha . Hehe , dah lha weh . dia dah lama tunggu ny . dia sibuk nak tengok story tentang dia . bising jeh dari tadi . hihik , aku malas nak citer bebanyak . lagi pon ny jeh yang aku tahu kod . Byee ! baca sampai lebam ea Kepeng ? :D
Sayang kau Kepeng ! kau kawan lelaki aku yang memahami aku . :)

Saturday, 5 November 2011

Yawww ! sukanya dapat tolong jumpakan balik PIPOT dengan DINIEY :)

Assalamualaikum semua ? Hihi . Korang sihat ? Aku alhamdullilah sihat :)
Untung lha kan Diniey dengan Pipot suda berjumpa balik . Tengok siapa yang tolongkan ? HAHA ! Bangga aku tahu . Yeahh ! nanti jumpa jangan lupa ajak aku ea Pipot ? Hihi , nak jumpa kau jugak dengan Diniey . Hikhok -,-
Okey lha byebye , malas ak cerita banyak .
Assalamualaikum semua ? <3 korang banyak banyak .

Tuesday, 1 November 2011

Rindu kau Keling ! Ilapchuukeling :*

Bie bie bie , rindu kau leww ! :D
Semalam kan weh , masa aku turun basten with kawan-2 aku .
Aku pinjam lha hp Farah kan sebab dia sorang je yang bawak hp then aku test lha missedcall bie aku .
Titibe dia msg aku dekat num Farah .
Dia msg mcm ny " SAPA NIE ? "
Aku reply leww : Eh ! bongok , aku gf kau . kau kat mana ny ?
Titibe dia reply then dia ckp KITA KAWAN BOLEH ?
Huh ! straight aku mnx pinjam kredit Farah then nanti balik aku ganti ea ckp kat Farah time tuh .
Masa tuh jugak aku call dia tanya kenapa semua .
Aku tanya leww asal ckp mcm itu ?
Dia ckp jw dulu , bole ke tak ?
Aku cuma diam then letak , malas mahu dengar dia bising . :D



Time balik .
Aku msg dia sampai leww aku tertidur .
Time malam pulak , aku tanya dia Capital A .


Perbualan time BENGANG . :D

Aku : Kau macam KELING PARIA ar biee ? hihi , pantang aku nangis sikit , dah nak aku balik . Sayang kau ketat-2 doe ! :D
Dia : HAHA ! otak kau cyg , aku tak suka lha tengok kau nangis . Aku sayang kau doe ! <3 :D
Aku : Wekkkk ! cair ar tuh ? :D
Dia : Kesian kau cyg ! :* syg kau . Hihi :p

Itu lha paling buat aku suka tuh . Hikhok =.=
Okey lha weh , byeeeeeee ! esok aku schl . assalamualaikum ? :)







Yazza ! sudah lama tak update kan weh bloggie aku ny ? MISS KAU DOE BLOG ! :)

Assalamualaikum ?? :)

Haii semua , selamat malam .
Alamakk , dah berapa lamakan aku tak update blog aku ny .
Subhanallah ! rindu kau blogg :D
Rindu korang semua tahu . Hihi
Aku nak share citer ny , hari Sabtu hari tuh aku pergi Penang tau .
Best gilaa bapak ar .
Beli tudung lha , baju lha apa lha mcm-2 doe .
Yang penting aku esok mlm yang masa hari Ahad tuh , aku ada topup time tuh kan weh then aku ada lha nak topup ayah aku punya num sekalai titibe ada 1 mamat ny kan ? dia asyik pandang-2 aku . aku ponn pandang leww dia , sampai aku masuk kereta ponn dia pandang . :D *malu aku doe !
Dia handsome weh , kalau kau tengok dia ponn kau tergugat lha perempuan . hikhok -,-
Sabar je lha weh ! yang penting aku suka tengok muka dia SWEET :)


Grrr , dahdah nak iron baju lha . esok schl aku ada m'ural apa jadah entah . so , byeeee korang !
Assalamualaikmu ? ;)




Monday, 22 August 2011

Raya , Raya , Raya , Raya .

Assalamualaikum , hey hey korang . lagi berape hari je kan nak raye ? hee , bestnye ! *Excited doe aku walaupone , aku nak PMR . HAHA ! pmr tak pmr tetap nak raye jugek . ;p Tak sabar doe nak raye tapi aku raye tahun ny mungkin 1 dgn 2 hari raye je kod lha sbb nak stdy ouhh nak PMR 4-10 ny . aduhhh ! saket jiwa raga aku tahu . HAHA ! TAKOD ! hee , nanti aku nak pegy raye rumah kwn-2 aku *eheheee , mcm bebudak lha kau ny . Eh ! adee aku kesa korang nak ckp apee , ckp lha . peduli apee aku ? Hee ny lha muka muka budak baru nak raye . hee , tak lha gurau je .

k lha byeee , itu je lha nak cite dekat korang . laen kali aku cite lg okey ? HAHA ! Assalamualaikum ?
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN (;

Thursday, 18 August 2011

Assalamualaikum ? (:

Hari ini puase hari yang ke 18 tahu .
Korang puase tak ny ?
Hee , mesti takkan . Eleyh !
Aku Tahu korang ny . Alaaa , Budak Pemalas ken ? ;p
Hey , korg aku nak story ny .
Kejap eay . Pada Suatu Hari , HAHA ! dah habis ouhh . ;pp
Alaa , Cepat lha . KEJAP LHA BONGOK !
Ptg tadi aku pegy pasar ramadhan dgn ayh aku aku tau weh then aku ternampak abg aku pkai baju *BIRU . Awwww , Handsome Doe ! ;p HAHA . Hah , time aku baru sampai aku jln2 dulu then sampai 1 gerai aku ckp dgn ayh aku nak beli kuih *LOPIS . hee , kesukaan aku tu weh then suda beli aku baru nak order dekat pakcik gerai tu aku ternampak AKAK AKU . hee , COMEL dea mase tu pkai baju HITAM . hee , kombang lha tu ken ? hehek . DAH SENYAP LHA ! eleyh . malu lha tu adek puji dea . HAHA . mengadenye . hee . SORRY ! adek gurau lha kakak . chill meyh . hehek , lepas aku beli aku ajk ayh aku pegy jln2 lg tp ayh aku tak nak . aku pone diam je lha then aku ternampak air tembikai sebelah gerai abg aku je ouhh . MALU LHA NAK BELI AYH , AKU CKP DEKAT AYH AKU . Hee , ayh aku pone order lha then ayh aku tgu depan sementara tu abg aku tegur aku . PERBUALAN AKU SAME ABG AKU ! ;p


Abg : Adek ?
Aku : Ye , kenape ?
Abg : Abg tak pkai hp lg lha , hp hilang . :D
Aku : HAHA ! patut lha .
Aku tanye lg . Abg , dah masuk schl ke ?
Abg : Dah lha tpi td tak dtg lha . :D
Aku : FUCKOFF lha kau abg .
Abg : GELAK then aku terus blah mcm gitu je . :D



Ngee , Bestnye td rmai aku nampak .
mule2 Syafiq dgn Afiq dekat dekat area rumah Izham then Aku balik dari Sungai Udang aku nampak pulak Epul dgn Syaril . HAHA ! deaorg pegy kedai mkn same tempat aku pegy ouhh . Hee :p

Eh ! Sudah lha tu , penad ouhh . byeeeee ~ (:

Tuesday, 16 August 2011

Heyy Guys , Sorry Suda Lame Tak Update Bloggie . Hee , Rindu Korang Doe . (:

Firstly , Aku Nak Beri Salam Dulu . HAHA !
ASSALAMUALAIKUM ?
Wahh , Bestnye Dapat Update Bloggie Love Aku Ny .
Lame Gila Kan Aku Tak Update , SORRY !
Aku Study Ouhh , Maklum Lha Nak PMR Kan ? (:

Secondly , Aku Nak Ucapkan SELAMAT BERPUASA Dan HARI RAYA AIDILFITRI Bagi Umat Islam . *Hee , SORRY LAMBAT Ucapkan Dan Tercepat Pulak Aku Ucapkan SELAMAT HARI RAYA .

Thirdly , Pada 16 . 8 . 2011 . Selasa , Aku Dapat Jam G-SHOCK Yang Selame Ini Aku Inginkan . Walaupone G-SHOCK Dah Lame HOT Bgai Kan ? ;D
Korang Nak Tahu , G-SHOCK Yang Aku Beli Tu Kan Warne PUTIH Same With NEPAL Aku Ouhh .
Tak Sangke Pulak Same Dengan Dea , Hee .
Aku Sayanggg Sangat Ouhh Jam Tu . ILYSM G-SHOCK ! *Mengadenye . ADE AKU KESA KE AKU PUNYE BLOGGIE KAN ? Korang Nak Ckp Ape Pone Korang Punye Pasal Lha Kan ? ;D

Eh ! Kejap Eay Aku Nak Tanye Korang , Ape Pendapat Korang Bila Kawan Korang Layan BF/GF Korang ? Marah or Jealous or Saket Hati Bgai .

MESTI SEMUA ADE KE ? EH ! AKU TAK TETAPI KALAU DEA DAH MELEBIH MMG LHA AKU HOT KAN ? ;D  SORRY ! KALAU SESIAPE TERASE  . (:



Ohh Okayy Lha Guys Nanti Aku Share Lg Ye ? Bhoiii , Ilymoremore Tahu ! <3 (;

Wednesday, 29 June 2011

Esok Sukan ! :)

yes ! yes ! yes !
sukan ? sukan ? sukan ? :DD
best ! best ! best !
Aku Harap Rumah Biru ( HuluBalang ) First ! bhahahaha
jyeahh ! Iloveyoulha :D

Sunday, 19 June 2011

Hari Bapa Mcm Tak Serupa Hari Bapa ! :(

bgon pg-2 pkol 6:30 igt nak wish tat ayh SELAMAT HARI BAPA tp laen peginye . Ayh ak yg kjotkan ak bgon dry tdor (*haha ank ayh katekan ) . Lpas ayh kjotkan ak , ak pone wish lha then tros smbong kmas ktil + mndy bgai . lpas ak mndy ak siap tok pegi skool sbb ad tucen n bla-2 . blek dry tucen ayh keluar amek brg tat lbok cina . ak igt nak ikod tp ayh tak kc . hmm ak pone merajok kejap ! *mengadenye ak . huahua , igt mak ikod tp tak di sbb kan deaorg gdo-2 . hmm benci pulak ak lha, nak gdo je . grr ! dlm bp jam kmudian ayh ak blek n ajk mak ak mkn , ak pulak buad-2 tdur supaye tdak di ajk mkn brsame-2 krane ak fedup tgokdeaorg gdo . after that deaorg mkn deaorg dtg ke hall uma ak tok kjotkan ak tp tak sbb mao sakat-2 ak bgai . hmm ak sabo lha lg then ak ad rase geli tat tgn ak then ak pkol-2 lha ayh ak sbb dea pling dkat dgn ak . *jhadnye ak . FULLSTOP ! TIDAK LHA . haha , lpas ak pkol ayh n mengamok bgai ak tros bgon n menangis msok blik air then ak mndy skaly . haha *ank mnje pnye budak ! SUMPAH , ak fedup lha dgn mak ayh ak krane deaorg gdo je tp ak ttap syg deaorg smpai ble-2 .


hmm ny jelah dlu ak uploadkan keyh , nanti ak sempat ak upload lg ye ? bye-2 ! :(

Saturday, 18 June 2011

Aku Tak Kuad Ya Allah , penuh dgn dugaan . :(

assalamualaikum ? kenape lha Allah kc ak mcm-2 dugaan . hmm kenape lha tak ad tat org laen . :(
 mase ak talk-2 same bie ak td tybe-2 ak pnye mte ny kluar air mybe ad bnde yg tak kne pd dry dea kod . myb dea ad org laen . hmm ak ttap tak kesa ap yg dea mao buad ap tat ak yg pntg ak ttap tgu dea n sntiase syg dea kuad-2 . kenape lha stiap ak couple je msty ad yg tak kne ? kenape ? kenape Ya Allah ? mybe itu dugaan bg ak kod kan-2 ? NUR MUNIRAH msty sbar k ap yg kyte lalui . hmm ak tak kuad Ya Allah . bg lha ak dugaan yg kecil-2 pone tak ap lha Ya Allah , ak hrus sbar kan kwn-2 ? sumpah ! ak syg kaw Muhammad Azhim . ak prlukan kaw bie n sntiase tgu kaw . ak rndu kaw syg tp kenape td kaw asek nak mra ak je , sorry lha kalau ak tak lyn kaw , text kaw o call kaw bgai mcm dlu mybe kyte cume kwn je kod tp ak ttap anggap kaw bf ak . ak syg kaw tp kenape kaw dha brubah syg ? hmm ak igt jnjy kaw bie . hmm kaw igt tak , kalau tak igt tak ap lha . ak pham prasaan kaw .



ny je lha dlu . tak ad mud lha nak tulis pnjg-2 . k lha bye-2 :)

Assalamualaikmum ? :)

yeah-2 akhirnye ad seorg budak membuadkan ak happy . hehe , ak buad status yg ak tak perfect bgai then ad 1 budak lky tu like status ak , name budak tu AMIRUL AIMAN ! hehe , sumpah ! ak n dea niat mao kawan . wahh ! dea dgn secare tybe-2 like ak pnye status then ak tye kenape like ? pastu dea rep dea ckp tak ad ap , saje je . :D grr ! gedik pnye budak . huahua then ak tye form bp , stay mane bgai . dea jwb dea form 3 n stay klang . :) hehe best lha kwn ngan dea . dea baek , sukeh buad ak gelak bgai . haiyaa ! best best . kahkahkah sengal ak mcm org gilo . :DD

yg pntg best kwn dgn dea ! :)

1 hry tak tidur kerane kaw dior ! :(

sumpah ! ak syg kaw sorg mok . sorry snad-2 tak dpt jge kaw lg cm dulu . ak still syg kaw . ak kesian gyle tgok kaw sorg-2 yunk . sape lha nak call kaw tiap hry ? sape lha nak text kaw ? sape lha nak manje-2 ngan kaw ? sape lha nak ngajok-2 ngan kaw kan-2 mok ? sape lha nak pjok kaw tyme kaw ngajok bgai kan mok ? hmm kesian kaw ! hmm sorry dior ! ak bkn sengaje tak nak pkai ncet tp ibu ayh ak tak kc sbb nak *pmr kan . hmm ak hope kaw pham perasaan ak ye mok . PLEASE FORGIVE ME DIOR ! :( ak still syg kaw bie ! sorry snad-2 k bie . ak slalu tggu kaw bie ! ak slalu miss kaw ! if ak igt kaw ak hug domo ak bie :( ily mok ! iny mok ! imissyousomuchthemoredior ! muaaaahhhh-2 tat pp kaw mok *mengedikk kejap ! :DD

okay lha dior ! ny je ak bole share dlu , nanti ak mory-2 lg ye . :(

Tuesday, 7 June 2011

hang-out same Anysah Nadiyah n Aiman Rais n bla bla . :DD

assalamualaikum ? hehe , tak jwab dose . oppss ! jealous lha tgok korg semlm . sweet dhoo korg  pgg tgan , merajok-2 bgai . hmm , pnat seyh lyn kerenah korg , tak ap-2 yg pntg ak ttap happy same korg sume . :)
heyy ! best lha time snap pic tu yg korg tergelak then tergelak je . time tat libry asek nysa merajok je same aiman rais . :DD kesian ak tgok nysa ! FULLSTOP ! ak pulak ngan hafiz mase tu . :DD gyle ak lyn kwn kaw aiman . dha lha hafiz tu bf org . bf smpai 3 . haha . ak n hafiz just KAWAN okay ! dont ask-2 me yg bukan bukan ! FULLSTOP .

nyy lha pic yg nysa snap kan untuk ak  ! :DD

 



my friend yg agk GILO ! :DD
kamy kawan , FULLSTOP !
                                                       


   

Monday, 23 May 2011

Rindu aku tak kan pernah hilang ! :(

huh , rindunye mak saia . ap nak buad ? hmm , kemane kaw menghilang mak ? kenape tak balik kampong ? kenape ? kenape ? mane pergi aka , angah ? macam dea org tak bole hntar mak pulak balek kampong ? mak ? munirah selalu mimpi mak . mcm mane nak hilangkan rase rindu nyh mak ? iloveyousomuchmuchmuchlhamak ! :( mak ? munirah rindu kasih syg mak terhadap munirah , munirah rindu bile mak cium munirah mak . mak mane mak pergi ? mak duduk dekat TTJ tu mak tak rindu munirah ke mak ? :( mak munirah selalu teringat mak then munirah menangis mak . ehm , RINDUMAKSAMPAIBILEBILE ! iloveyoumak ! imissyoumak ! ineedyoumak ! ;)

Sunday, 22 May 2011

yaww ! exam exam exam . huh , melantak buku je ak . :DD

exam ! exam ! exam ! saru kepale otak ak lha bhai . esok exam MATH . grr ! malasnye mao study . * study hard lha mengong , haha . math math math , tidak sukeh ! :( susa lha .  * sumpah benci exam *
huh , bikin ak panas je asek nak melantak buku . buku ! buku ! buku ! isy , saru lha kepale otak ak nyh .

SESIAPE TIDAK SUKEH EXAM SILA LHA LIKE o COMENT YE ? :DD

hari paling best bg ak semalam .

hey ! assalamualaikum ? tak jawab dose . hehe , *mengade kejap . :D bestnye hang same kaw syg ( dyla + dira ) terimass lha ye belanje ak KFC . hehe , laen kli belanje lg ye ? haha * igt cop dued ke ? huih , garangnye . haha , best best ! lepas mkn pegi cc , hmm tak best pone g cc . yg ak tak bole bla 2 dyla tnjuk ad budak lki yg agk * tutt . haha , bodonye gf dea . tak nmpak ke bf kaw 2 text sape ? huh * mmg bodo lha gf dea n dea dea sekali . bole lg merayu rayu tat dyla . *eyuuww geli seyh ak tat jntan cm 2 . lepas g cc then kiteorg blek n snap snap pic bnyak bnyak . sweet dhoo kaw syg . iloveyou lha dyla n dira . hehe , kesian dira x dpt snap . dea je asek kene jd ( photographer ) haha . sumpah ! kesian kaw syg . time 2 dyla n dira snad comel lha . aww aww comel  ke ? hehe , mmg comel pone . wek2 * ak tahu kaw jealous kan kwn ak comel . :DD
                                                 nyy lha picture yg ak kate kate kan tuh . hehe :PP

                                                      PHOTOGRAPHER BY NADIRA ! ;)

                                                  nyy lha ak*tak comel pone mcm korg . hehe



                                                           *comelnye kaw syg(dyla)





Monday, 9 May 2011

Anysah Nadiah ! :)

nyh aq nur anisah nadiah nazlan..
knl aq kan hehe ok2..
aq seorg yg bek dan suke menolg org..
aq sntiase miss ko MUNIRAH BAHARUDIN..
ary nyh dye kurg seht so agk kesian sme dye ma..
to munirah: g mam ubt taw  then jge dry uh bek2 x maw nkl2..
walpn aq nan dye skola lain2 kami tetp kawan..
heheh syg ko munirah..
ko comel~ suke tengok ko ble sift manje ko keluar..
sumua kater2 nyh ikhls dry haty aq..
ok syg jge dry bek2 ok nyh jer yg sempt aq tls at blog ko..
ilysm syg..
dicatat oleh : nur anisah nadiah 

saia miss ibu betul saia !

mak saia miss awk mak . mak bile nak balek melake ? mak duduk dekat seremban ngan ayh n aka adek x miss munira ke ? :( . mak munira syg mak snad snad . SELAMAT HARI IBU mak walaup0ne hari ibu suda lepas kan kan ? :) ILOVEYOUMAK , mak munira miss mak snad smpai demam munira dekat melake nyh mak . mak ap tahu dekat seremban uh asek lyn adek punye kerenah je . mak munira akn belaja betul betul untuk ubah kan kehidupan kite eay mak ? mak munira perlukan mak ! mak lha 1 satunye mak munira . mak kenape mak kasi munira dekat BUSU ? mak x syg munira ke ? kdg2 munira rase mak mcm x syg munira je taww taww . tpi munira pikir pikir balek mak syg munira kan kan ? :( ehm . munira akan buad yg terbaek untuk family kite mak . ehm miss awk mak ! :(

Thursday, 28 April 2011

PAGI PAGI BUAD AK ILANG MOOD ! :(

bg0n pgi ter0s kemas katil , kmas brg sk0ol bgai . then siap g sk0ol n naek bas s0rg s0rg . time tgu bas sekali mufeed dtg sbb dea ( LEWAT ) hehe . mak dea hntar kat tmpat ak slalu tgu . ak p0ne tye dea np lte ? biase lha bng0n lmbat . ak juz gelak jeh then bas p0ne smpai . ak naek n duduk sebelah dyla . pas 2 duduk cam biase then sampai sk0ol ak ma0 tur0n tg0k 0rg kat sk0ol suda kne than ngan PENGAWAS yg agk ( CILAKO ) hehe ,( jahad si0t ak ) ala , sekali sekala :) . smpai jeh dpan sk0ol pak cik d0lah b'hnti then tur0n lha semua 0rg , ak p0ne dgan ( happy ) tur0n . sekali ak nak t'jt0h sbb t'pjak ks0t shima . ak ngan shima p0ne diam n malu saje :DD . mas0k jeh sk0ol ak t'igt kat purse ak sbb nak ms0k kan dued tmbang yg paki cik d0lah lebih kan 2 . sekali teng0k x ad purse ak , ak ajak dyla x nak sbb nak cepat g s0lat hajat . ak p0ne rase cm nak ngis tpi diam kan jeh . ( RISAU ! RISAU ! RISAU ! ) huh , lepas s0lat hajat . balek kelas then blajar cm biase then m0od ak ma0 cepat balek tpi x kesa lha x ad rezeki kate kan kalau ilg uh . ak p0ne asek teng0k jam , jam tunjuk kan pukul 12 jeh ak terus kemas brg then ckgu kasi ku0 . ak lha 0rg FIRST ku0 dri kelas uh , hehe . ak p0ne b'lri ma0 cepat caik purse then tye paki cik d0lah , pak cik d0lah kate x nmpak . huh , m0od ak gyle gyle rsau . :( ak p0ne caik lha bgai nak mati tpi x jumpe jgak . ehmm , x ap lha ! naseb baek ad 6 ringgit jeh dlam 2 ngan kad HINODE SHOP ! :DD x kesa lha tpi ak plik cm mane b0le jt0h ? pd hal x b0c0r p0ne p0ket bju ak 2 . meng0ng pnye purse nak jgak ku0 dri p0ket ak :(

huh , MOOD BENCI GYLE purse ilg ! :( :( :( :( :(

Tuesday, 26 April 2011

ehm , m0od saket ! :(

aduhh ! saket nye kaki ak , LEBAMM . kenapa eax ? cm kne ggit taww taww . hehe , tpi td ak g ta0 dedem0k ak kan kan dea kte nx buad ap ggit tat kki . lbih baek tat bbir dea uh , hehe ( n0ty bie ak kan kan ? ) hehe , x ap x ap dea n0ty same ak jeh kan bie ? sweet lha td kaw bie ! ak sukeh ta0 , mkin tmbah syg ak ta0 tat kaw bie . 143 lha bie kan kan ? bie !

hey ! nanti lha ak share lg , pnat lha . byybye ! :DD

Friday, 22 April 2011

aww aww , pgi pgi suda kne mwa same bie ak ! :DD

hehe , mule mule kan ak msc0l aka fara . sekali aka fara text ak cm nyh . msc0l2 sape nyh dri hari 2 ? ak jwb nyh adek lha . s0wie ggu aka . :)



pas 2 tybe2 bie ak text , ap nyh msc0l2 0rg pgi2 ? ( mwa lha k0d )


ak > hah , ap bndenye ?
bie > msc0l sape td ?
ak > ble ? sape msc0l sape ?
bie > td lha , x ngaku pulak
ak > tr0s c0l , sekali kne mwa . :(
bie > c0l sape td ? at0yai
ak > sape ?
bie > cyg lha , haishh
ak > ble pulakk nyh ?
bie > ad lha td  :(
ak > text jeh lha then tr0s letak c0l nye . ( hati pn0h tk0d )
bie > ap nyh cyg ? cyg msc0l sape ? then tr0s cend cpy msg ( ap msc0l2 nyh dri hri 2 ? sape nyh ? )
ak > 0hh ! yg 2 , 2 aka cyg lha . s0wie bie ! :)
bie > ehm , yelha
ak > ala , s0wie lha . jgn mwa
bie > yelha .
ak > x eply p0ne ! ( m0od tk0d ) :(




akhirnye ketakutan suda jd 0ke then ak n dea happy jeh :)



             ILOVEYOUFUCKERDAMNSHITTLHABIE ! :DD

HOI ! ak ma0 g ta0 k0rg semua IQBAL bkn milik ak lg ! :DD

IQBAL milik SYAHIRAH ! :) ak sekarang milik MUHAMMAD AZHIM , sumpah weyh ak syg azim jeh . ak sukeh pulakk dgau SYAHIRAH COUPLE NGAN IQBAL ! sbb dlu p0ne iqbal pna ckp dea mnat syahirah tpi ak juz diam jeh sbb time uh ak l0m c0uple lg . :DD ehm nanti ak cter lg 0ke . malas ma0 cter lg , yg pntg ak syg AZIM ! :)

Wednesday, 20 April 2011

huh , besh nye td ad EXPLORACE ! :DD

hehe , cm budak budak lha ak nyh kan kan ? huh , MENANG ! tp dpt n0 4 jeh . :DD yg ak x b0le blah 2 nani pat mkn aiskrim . ak x pat . :( sdap taww aiskrim uh , haha . ak , nani , ekin , era , syafiq n fieran jeh ms0k ~ dyla x dtank sbb dmam . hehe , cida fara dira blek ! ap lha dea0rg tuh besh aww EXPLORACE td . :DD yg ak x b0le blah uh NAME KUMPULAN ak SOLEH SOLEH ! :DD dpat n0 4 jeh ? b0le lha tuh , hehe . BESH LHA WEYH ! x ap tie kalau ad lg kite mas0k lg 0ke nani , ekin , era , syafiq n fieran . :DD fieran bkn nye buad ap ap p0ne , grr ! m'nyirap betul lha :DD . yg ak bnci uh aka uh kc sala samp0l surat pulakk tpi b0le lha tuh dpt n0 4 . asalkan mnang .

BESH GYLE GYLE TAO ! :DD

Wednesday, 13 April 2011

FUCKDAMNSAMEKAWLHABIBA ! :DD

BENCI kaw lha biba . np mul0t kaw cm GAMPANG td tat tuisyen lha lasi . kaw nyh ap lha MAMAT . kaw kalau x hina 0rg x b0le keh MAT ? acl lha ml0t kaw cm lasi snad . BENCI KAW GYLE GYLE ! sumpah lha weyh ak BENCI kaw ! :) sampai ak mti ak x kan maap kan kaw lha lasi . kaw sukeh buad ak n mbe mbe ak . kaw ta0 r kite 0rg nyh manusia bukan cm kaw . lha HANJENK ! shitt r kaw MAMAT GEMOKK !

KAMI BENCI MUHD FAKHRULLAH SAID ! :DD

Saturday, 9 April 2011

bie ! ak rinduu sama kaw lha . ak x ad kydit lha kaw kne paam . :)

bie ? ak rinduu kaw snad snad . s0wie td x eply text kaw , ak x ad kydit n b3 k0ng . s0wie snad snad dear ! :) 143 lha bie . kaw yg ak syg lha , kaw jeh mlik ak . 0rg laen x b0le taww taww ! kaw tat sane jgn nkal eay bie ? ak cinte kaw lha bie . :DD gedik jeh . bie ! kaw mlik ak kan kan ? ak syg kaw bie . kaw kne ta0 kaw lha 0rg yg ak syg gyle . kaw lha yg b0le buad ak happy bgai . ehm , ak ma0 kaw jeh x ma0 0rg laen slaen kaw . ak ma0 jumpe kaw lha bie ? ak rinduu kte kte maness kaw bie , ak rinduu time kaw manje manje ngan ak bie . ILOVEYOUFUCKERDAMNLHADEAR ! :)

Thursday, 7 April 2011

HEY BUDAKK ! AK BENCI SAME KAW LHA BUDAK .

KAW SNAD BATAK LHA BUDAK ! kaw nx snad amek lha IQBAL tuh . ak x heran lha weyh , b0le lg kaw ckp TERIMA KASIH kerana tggal kan IQBAL . kaw pk ak heran keh weyh IQBAL tuh ? kaw nyh pcal jntan p0ne nx gd0 keh ? hey ! budak ak x heran ngan IQBAL kaw tuh lha biba . AK AD LGI HANDSOME lha dri IQBAL kaw tuh . AK AD AZIM LHA ! d0 i care keh pcal IQBAL tuh ? BULLSHITT YOU DEAR ! haha . kaw snad BATAK lha syg . PERCAKAPAN KAW AGAK KURANG AJAR KAN SYG !


 BOLE LG KAW KTE AK CM TUH KAN ? :DD
 kaw b0le ckp tat adek ak sw0 ckp tat ak cm nyh kan budak ! TERIMA KASIH TINGGAL KAN IQBAL !

ak : kenapa kaw ckp cm g tuh weyh ? kaw c0uple ngan dea keh ? x kan ! s0 x pya lha nx kec0h . :)
budak : x ad lha dea sw0 ckp kan .
ak : yekeh ? acl dea jeh x ckp sndri . dea x ad ml0t keh ?
budak : x ad lha dea sw0 tl0nk ckp kan .
ak : 0hh ! x ap kejap lg ak jumpe dea 0ke , jgn wsau . :)
budak : ehm , x pya lha . jgn mwa dea , kalau nx mwa mwa tat ak , mki tat ak . AK X KESA ! :)
ak : ehm k lha , then tw0s dea g ta0 kwn baek dea . :DD
AK , EKIN , NANI JUZ PNDANG JEH ! :DD
dlam tie ak nta nta kaw yg ckp lha budak .

budak : budak tuh pgel ak , then ak g tat dea .
ak : hah , nx ap ?
budak : hey ! kite nx cter sbnar nyh . bkn IQBAl lha ckp cm tuh , kite yg ckp cm tuh .
ak : ehm . yelha . kaw tk0d mmg lha ! :DD


ak g ta0 mbe ak nani , ekin , dyla , azie n baserah . beb ! dea kte dea sndri ckp lha . :DD
nerw 1 betul nyh weyh ? dea tk0d k0d tuh lha dea ckp cm g tuh kan .

ak , nani , ekin , dyla ckp g jumpe IQBAL lha lg snang . tpi x jumpe p0ne time nx jumpe TEACHER ZARINA daa ms0k . :(

haha , sukehnye ak ! :)




AK X HERAN LHA WEYH IQBAL TUH ! AK AD JUGAK LHA AZIM . :DD

ak lg syg azim lha weyh , BENCI LHA KAW BUDAK ! ak x crik gd0 , kaw jgn lha crik pcl . kunk x pcl pcl kne kaki ngan dak EKIN kunk bwu kaw ta0 . :)

Monday, 4 April 2011

PADAN MUKE KAW BIE ! :)

slam ? :) pdan muke kaw bie , laen kli ckp ak MILIK myrul lg eay ? ak SUKEH taww . :) kaw kan nx ak syg blek dea cm dlu an an an ? kaw sukeh kan bie ! 0ke FINE ak buad tie . :) kaw mmg kan , sukeh buad ak cm g nyh . yelha ak kan x ad dlm tie kaw , tuh lha kaw ckp cm tuh kan ? ehmm , 0ke ! x ap x ap , ak ttap syg kaw jgakk bie wlaup0n kaw kte ak mlik myrul . tpi ak ttap anggap kaw mlik ak bie . laen kli ckp lg taww , ak MILIK myrul ? ? ? ? ak sukeh taww bie kaw ckp cm g tuh . SUKEH SNAD SNAD ! :)

ehmm , X AP X AP ! AKSAYANGGKAWJUGAKKBIE !

HEY BIE ! besh lha td kaw tcink sama ak . SUMPAH kaw manje bie . :DD

mce ak c0l dea , ak ckp cm nyh taww .


ak > hey !
bie > ap ? hee2 , ma0 ap ?
ak > sajeh jeh . rinduu kaw lha m0k .
bie > yekeh ? sama lha .
ak > bie kalau ak ckp kaw jgn mwa taww ? jnjy n ak dlu jgn mwa 0 bgai lha eay ?
bie > ap ?
ak > td ak c0l myrul bie n text dea .
bie > x ckp p0ne ap ap p0ne then dea tw0s ckp sukeh tie cyg lha nx c0l cp p0ne .
ak > ala , s0wie lha ! ak juz text n msc0l jeh lha . :)
bie > ehmm .
ak > bie ? mwa eay ?
bie > diam jeh .
ak > ala , x nx ckp ngan ak lg eay ?
bie > eay ! nx lha .
ak > ehmm , k lha byybye then tw0s letakk !  kn0nnye tcink lha tuh .haha ngade ak kan kan bie ? :DD




ehmmm sukeh tie kaw lha ! nx tcink keh ap p0ne bie , ak juz msc0l jeh lha . :)

Norasyikin ! :)

slam ? hye sume ! b0le saia share tntang mbe saia ekin ? haha . b0le pnye kan kan ! :PP hah , ekin nyh 0rg nye GENGSTER taww . tpi ml0t dea pehh LASER ma . haha . grang p0ne grang . kalau dea dress up tat luaw nmpak cm laki laki taww . HANDSOME ! hehe , HANDSOME lg bie ak lha weyh ! hehe , wek2 :P . ekin nyh dea baek taww , dea jnis yg rjin , b'tggungjwab n bgai lha . tpi yg pnting dea nyh GENGSTER 3 BUDIMAN . haha , yekeh ? yek0d ! hehe . MINAH nyh kan kdg2 kuwad gad0 taww , ml0t dea kalau gd0 cm gampang ckit . :DD k lha nyh jeh ak nx cter laen kli ak cter lg yep , byybye ! haha .  
                          
               ILOVEYOUFUCKERDAMNLHAEKIN ! :DD

Sunday, 3 April 2011

DYLA ! s0wie ak x pt hntarkan pencil b0x kaw . s0wie SAYANG ! :)

SOWIE ! mak ak bwu paz mekak mekak r td , tuh lha ak x b0le kuaww lg p0ne ak tga buad kje sk0ol . s0wie dyla ! jgn lha tcink sama ak , ak x pt hntar p0ne ad sbb kan dear ? s0wie ! :(( i'm s0rry dear ! s0wie snad snad , kaw sw0 lha cida amek b0le kan ? itu p0ne kalau dea b0le kuaww lha 0ke ! s0wie dear ! jgn tcink n ak 0ke ? ak SAYANG kaw lha dyla . kaw jgn tcink n ak taww sygs . s0wie ! ak mlas dgau mak ak mekak mekak lg lha , ak nga study jgakk nyh . tuh x b0le kuaww .
SOWIE DYLA !

DYLA > hell0 ,  nira kaw tat nerw ?
AK > ak tat uma lha tga buad kje sk0ol . np ?
DYLA > dtank uma ak jap tl0nk hntar kan pncil b0x ak b0le ?
AK > hah , hntar pncil b0x tat uma kaw , ak tga buad kje sk0ol lha , SOWIE dyla ak x pt hntar .
DYLA > ala , kejap jeh . please !
AK > s0wie ! ak tga buad kje sk0ol . ( mak ak m'nyampuk - kaw tga buad kje sk0ol kan , x pya kuaww )
DYLA > ehmm then TEROS letak . m0od dea TCINK ! :(




SOWIE SAYANGGG AK X PT HNTAR KAN ! kalau b0le ak suda tl0nk hntar kan taww , tpi mak ak bwu paz mekak tuh lha ak x kuaww . SOWIE DYLA ! :((

Nurul Sahidah ! :)

hye ! ak ma0 share lg pcl cida pulakk yep . cida nyh keding 0rg nye , tpi mkn pnye lha kuwad . :DD dea suda d'taken by MUHD HAFIFI yep . kalau ma0 taken kne lgkah myat FIFIE dlu yep . :DD cida nyh baek 0rg nye . dea nyh sukeh COKLAT taw . time birthday dea rmai 0rg kc dea COKLAT taw . DEA NYH MINAH COKLAT ! :DD dea nyh grang taww , kalau dea suda mwa sume 0rg dea mwa taww . kdg2 0rg yg x buad sala tat dea p0ne dea mwa . hehe , grang grang . ap lha aka CIDA kite nyh . hehe , cida nyh class A taww . PANDAI ! dea nyh m'punyai rmai kwn , dea nyh jnis periang . hehe , SAYANGGG KAW LHA CIDA ! :)
k lha byybye ! :)

             ILOVEYOUFUCKERDAMNLHACIDA ! :)

Saturday, 2 April 2011

Farah Syazwani ! :)

hye ! saia nyh ma0 cter tntang fara pulakk yep . fara nyh belum d'taken lg tpi rmai 0rg sukeh tat dea . dea nyh bab bab COUPLE dea x bp sukeh ckit . ak p0ne x ta0 lha ngan dea nyh . dea nyh jnis yg baek tpi kalau dea suda mule pngai gigal dea tuh x b0le than kite0rg t'glak bsar d'buad nye ta0 ! haha . dea nyh sukeh buad 0rg happy n then dea nyh jgakk jnis 0rg yg pemalu , gigal gigal , periang n bgai lha . dea nyh jgakk sukeh snap pix . ta0 lha dea nyh santek kan kan ? x pya lha ma0 snap pix . hehe , x ap x ap ak x kesa lha dear kaw ma0 buad ap p0ne acl kan kaw bhagia . fara nyh bnyak ADMIRE taww , dea kalau sukeh tat 0rg tuh dea DIAM jeh taww . dea x sukeh g ta0 . tpi dea sukeh g ta0 tat kite0rg taww . dea nyh sukeh share secret secret tat 0rg . hehe  tuh yg bg0s tuh x sukeh b'dendam . ehmm k lha tuh jeh ak ma0 cter , tie ak share lg 0ke ? byybye !
            





                ILOVEYOUFUCKERDAMNLHAFARA ! :)

Nur Adilah ! :)

assalamualaikum ? hehe . x jwb dose ! :PP saia ma0 share tntang dyla mbe saia nyh . dea nyh suda d'taken by FAZARI  taww . kalau ma0 jgakk kne tye lha FAZARI nyh yup . hehe dyla nyh KAYA taw , tpi dea x m'nunjuk cm k0rg . :DD guaw jeh . dea nyh sukeh t'gelak , kalau dea t'gelak kan weyh ? cm sibai ta0 . haha dea lha gelak pling besar skali . haha , dea nyh jgakk garang ckit . dea nyh cm LEADER taww . tpi kdg2 jeh . hehe x slalu p0ne . ak sukeh snad kwn ngan dea nyh sukeh blanje 0rg n sukeh b'sdekah . baek pulakk tuh . hehe . SAYANG KAW LHA DYLA ! kaw lha 1 satu nye kwn ak . hehe , jwank pulakk ak nyh kan . hehe , dyla nyh 0rg nye lawa lha jgakk cm mbe2 ak yg laen lha . lg 1 dea nyh sukeh juj0 taww mcm ary tuh AZIM tye dea tw0z dea ckp juj0 . haha KANTOI pulakk . hehe . tuh yg bg0s tuh . tpi ad jgakk kdg2 x bg0s . ehmm k lha nyh jeh ak ma0 cter . bnyak lg nyh ak ma0 share . k byybye ! :)
                 ILOVEYOUFUCKERDAMNLHADYLA ! :)

haishh ~ m0od pnat gyle gyle r .

PENAT ! PENAT ! PENAT ! seminggu sk0ol bhai nerw x pnat . :(( 0rg laen x pnt snad , jlez ak ta0 . 0rg cuti ak pnye sk0ol sek0lah ap r . tpi x ap . ak kne k0rbankan ckit sbb ak ma0 PMR kan ? ap lha eyra nyh . PMR kan suda dkat betul lha tuh , KENA KORBAN kan ckit . x kan ma0 enj0y jeh kan kan ? hehe , betul betul ! tk0d lha ma0 PMR nyh . susa x weyh PMR tie ? ak TKOD lha ma0 xam tie . :( nx nges ak ta0 . :DD
k lha byybye ! :)

Nur Hanani 'Aqilah ! :)

assalamualaikum ? hye ! x jwab ak pnye salam DOSE taww ! :DD
mule mule skali ak ma0 ckp nani nyh gyle 0rg nye , tp kdg2 buad ak mwa lha jgakk . gyle dea nyh cm fara p0ne ad taww , tpi fara lg bnyak k0d . :DD nani nyh suda d'taken by NAPIE RAHIM taww . k0rg x b0le taken dea lg taww , kalau nx taken lgkah myat NAPI dlu 0ke ? :DD nani nyh sukeh elm0 , d0m0 n bgai lha . kdg2 dea sukeh mnx SEDEKAH taww . bhahaha , x lha dea sukeh mnx jeh . dea nyh jnis 0rg yg c0mel taww , santekk unutung lha NAPI dpt dea haha . nani nyh jgakk pndai math , kalau math jeh b'smngat dea nx blaja taww . hehe kdg2 dea nyh cm cilak0 jgakk sbb dea nyh ml0t cm GAMPANG . haha guaw lbih , s0wie nani . ak guaw , jgn tcink tie x c0mel . wek2 nx mntah ak dgau dea c0mel , ala mmg c0mel p0ne . haha , k lha weyh mlash lha nx type pnjg2 lg tuh jeh k0d ak nx ckp . ak ma0 cter lg kwn ak yg laen pulakk . hehe byybye !
       ILOVEYOUFUCKERDAMNLHAFWENZ !

WEYH ! ak tye k0rg ea PERLU keh kite HALANG c0uple kite ma0 ms0k GENG D7 o bgai lha ? ? ?

PERLU KEH WEYH HALANG DEA ? ak ase perlu k0d , tpi ak ase jgakk x perlu k0d . nerw 1 eax yg betul ? :DD plik ak lha ! :) tl0nk weyh BANTU ak ? bg KEPUTUSAN t0k ak jwab tat COUPLE ak ? PLEZZ HELP ME DEAR ! 



 PLEZZ HELP ME DEAR ! PLEZZ ! PLEZZ ! PLEZZZ ! :)

WAHH ! beshnye td ak hang 0ut same mbe mbe ak .

pertama sekali ak nx share . iaitu kite0rg g KFC kan ? besh lha weyh hang n kaw td dyla , fara , cida n dira . yg pling ak nyampah skali tg0k ad 0rg COUPLE tuh asekk nx buad PROB sajeh . bhahaha , PROB keh ? ak ase perkare biase tuh , ORG COUPLE KATEKAN :DD ? x abis bis ma0 buad MAKSYIAT . hehe , yg ak ma0 gelak besar tuh dea b0le lg pndang pndang kite0rg , nx buad buad jeh lha kan . hehe ap lha COUPLE tuh . :DD X BOLE BLAH BETUL AK ! hehe , bgai monyet n ber0k ta0 COUPLE tuh . haha , gilak kejap ak td n mbe mbe ak . hah , lg 1 time nx tunggu bas pulakk lg lha ak nyirap tunggu cm cilak0 ta0 , berejam rejam . bhaha , sekali cida kate j0m g FS ap lg kite0rg p0n ik0d sajeh lha . besh jgakk tpi pnat 0uh tunggu cida RENEW NUMBER dea cm nx mti ak ta0 tunggu dea ame . haha . VERY TIRED MA ! TIRED ! :)

HAISHH ! degil betul lha bie ak nyh . :DD

HEY BIE ! kaw kte kejap eay g WP kaw tuh . kaw igt kalau daa lepak tuh kejap keh ? isy ! nyh ak nx mwa nyh . :DD kaw g sane tuh jgn n0ty taww bie . n0ty x nx kwn kaw bie cpi ble ble p0ne . :DD x lha ak kc kaw tmb0k suda yg pling kuwad . bhahaha , kaw blek tuisyen daa lha lmbat k0l 4 00 bwu blek pztuh ngayau lg tat WP . isy ! kaw nyh bie ap lha nx jd ? hehe . cm ak x pna buad lha kan bie ? :DD ak lg lha . hehe , kaw g sane kte kejap ea bie x kan punye lha . kaw kate blek k0l 5 30 kan ? 0ke ak igt jnjy MELAYU kaw tuh bie . :DD  UP 2 U LHA DEAR ! :)
  




G SANE JGN NOTY ! AK IGT JNJY MELAYU KAW TUH . bhahaha :DD

AWK ! SAIA NX DOMO LHA ? :(

awk ! saia nx DOMO ? plezz help me , kc saia d0m0 . :DD
hehe saia syg sama DOMO itu . saia rinduu sama d0m0 itu wak . tl0nk lha wak kc saia d0m0 itu . haha , guaw jeh . :) wak wak , saia syg awk lha DOMO ! :)

 x ap x ap tie saia beli awk 0ke d0m0 ? :)


 ILOVEYOUSOMUCHDOMO ! :)

Friday, 1 April 2011

NP KAW NOTY SNAD BIE ! :DD

ak sukeh gyle gyle lha td ckp n kaw bie . :DD
sweet snad cm GULE GULE lha bie , n0ty pulakk tuh .
ak sygs kaw lha sayangg ! haha . ap lha kaw nyh ak guaw jeh td , np kaw ma0 lempang ak pulakk . tk0d ak ta0 ! :(
haha , SUKEHNYE AK KAW MANJA NGAN AK TD  BIE , KAW BAEK BIE x cm ex ex ak cm S*** . :DD
yekeh baek ? :PP
nx mntah ak ta0 . bhahah , jgn tgal kan ak taww bie ? ak igt jnjy MELAYU kaw bie . :DD
bie td kaw g cc . mzty n0ty kan , ak ta0 lha kaw c0mel . x pya lha nx GEDIK GEDIK ngan 0rg laen bie . :DD . AK kan ad BIE ? ck0p lha BIE ! :DD
ehmm , mlas ak nx share lg tat k0rg . k lha ak ch0uw lu . :PP

HEY ! AK BENCI KAW LHA WEYH CPI AK MAMPOS OKE ! :DD

hey ! np ml0t kaw cm GAMPANG eax mamat ? ak bnci betul lha 0rg yg ml0t cm kaw nyh . kalau x hine 0rg x b0le keh ? BULLSHITT YOU ! _|_
hey , ak kesian betul lha tg0k mak kaw lher kan kaw pnye lha saket , sekali ml0t kaw cm B*** . :DD
KESIAN ! KESIAN ! AK BENCI GYLE GYLE LHA ORG YG MLOT CM KAW NYH !

GEMOKK ! AK SAYANGG KAW SORG LHA .

hey gem0kk ! ak sygs kaw s0rg lha , ak suda jnjy kan ? ak amat mnyintai mu m0kk , ak ma0 kaw s0rg jeh dlm hati ak bie . ak ma0 kaw s'hd0p s'mty same kaw lha bie . ak jny ak x akn buad hal lg bie . ak jnjy bie , ak x curank lg , ak x buad kaw saket tie n bgai lha . BIE AK SAYANGG KAW LHA ! jgn tgal kan ak eay bie ? ak x kan tgal kan kaw lha bie . BETUL ! ak x tipuu kaw bie . bie ak ta0 kaw syg ak kan ? s0 , jgn tgal ak eay bie . ak p0n syg kaw lha bie , ak x tgal kan kaw . kan KITE suda jnjy ! hehe . gedik pulakk ak nyh kan bie . sume ma0 cter tat 0rg . :DD k lha nyh jeh cter ak buad smentara k ? tie ak cter lg . byybye ! :DD

MY NEW BLOGGER !

Hye ! name saia Nur Munirah Md Amin @ Baharudin .Juz call me eyra o munira . um0 saia 15 years 0ld , PMR 2011 candidates . saia tgal di Taman Sri Aman Masjid Tanah , Melaka . saia tlah d'taken by Muhammad Azim . sesipa nx taken jgakk lgkah myat Azim dlu :DD . saia nyh rmai BESTIES iaitu Dyla , Nani , Fara , Ekin , Ziah , Diera , Qama , Syida n Syira . dea0rg nyh baek taww , tpi kdg2 buad ak mwa jgakk . :DD BESH LHA WEYH DPT KWN NGAN DEAORG NYH ! ak ase ak amat b'untung snad pt kwn cm dea0rg nyh ta0 . ak sygs dea0rg nyh cpi ble ble lha . dea0rg nyh slalu bntu ak tyme susa 0 snang lha . ak bangga snad pt kwn cm dea0rg nyh weyh ! :) ehmm , pnat lha weyh asek type jeh . k lha cpi sini jeh k0d ak share dlu . k byybye ! ILOVEYOUFUCKERDAMNLHAWEYH ! :DD