BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Thursday, 18 August 2011

Assalamualaikum ? (:

Hari ini puase hari yang ke 18 tahu .
Korang puase tak ny ?
Hee , mesti takkan . Eleyh !
Aku Tahu korang ny . Alaaa , Budak Pemalas ken ? ;p
Hey , korg aku nak story ny .
Kejap eay . Pada Suatu Hari , HAHA ! dah habis ouhh . ;pp
Alaa , Cepat lha . KEJAP LHA BONGOK !
Ptg tadi aku pegy pasar ramadhan dgn ayh aku aku tau weh then aku ternampak abg aku pkai baju *BIRU . Awwww , Handsome Doe ! ;p HAHA . Hah , time aku baru sampai aku jln2 dulu then sampai 1 gerai aku ckp dgn ayh aku nak beli kuih *LOPIS . hee , kesukaan aku tu weh then suda beli aku baru nak order dekat pakcik gerai tu aku ternampak AKAK AKU . hee , COMEL dea mase tu pkai baju HITAM . hee , kombang lha tu ken ? hehek . DAH SENYAP LHA ! eleyh . malu lha tu adek puji dea . HAHA . mengadenye . hee . SORRY ! adek gurau lha kakak . chill meyh . hehek , lepas aku beli aku ajk ayh aku pegy jln2 lg tp ayh aku tak nak . aku pone diam je lha then aku ternampak air tembikai sebelah gerai abg aku je ouhh . MALU LHA NAK BELI AYH , AKU CKP DEKAT AYH AKU . Hee , ayh aku pone order lha then ayh aku tgu depan sementara tu abg aku tegur aku . PERBUALAN AKU SAME ABG AKU ! ;p


Abg : Adek ?
Aku : Ye , kenape ?
Abg : Abg tak pkai hp lg lha , hp hilang . :D
Aku : HAHA ! patut lha .
Aku tanye lg . Abg , dah masuk schl ke ?
Abg : Dah lha tpi td tak dtg lha . :D
Aku : FUCKOFF lha kau abg .
Abg : GELAK then aku terus blah mcm gitu je . :D



Ngee , Bestnye td rmai aku nampak .
mule2 Syafiq dgn Afiq dekat dekat area rumah Izham then Aku balik dari Sungai Udang aku nampak pulak Epul dgn Syaril . HAHA ! deaorg pegy kedai mkn same tempat aku pegy ouhh . Hee :p

Eh ! Sudah lha tu , penad ouhh . byeeeee ~ (:

0 comments: