BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Tuesday, 1 November 2011

Rindu kau Keling ! Ilapchuukeling :*

Bie bie bie , rindu kau leww ! :D
Semalam kan weh , masa aku turun basten with kawan-2 aku .
Aku pinjam lha hp Farah kan sebab dia sorang je yang bawak hp then aku test lha missedcall bie aku .
Titibe dia msg aku dekat num Farah .
Dia msg mcm ny " SAPA NIE ? "
Aku reply leww : Eh ! bongok , aku gf kau . kau kat mana ny ?
Titibe dia reply then dia ckp KITA KAWAN BOLEH ?
Huh ! straight aku mnx pinjam kredit Farah then nanti balik aku ganti ea ckp kat Farah time tuh .
Masa tuh jugak aku call dia tanya kenapa semua .
Aku tanya leww asal ckp mcm itu ?
Dia ckp jw dulu , bole ke tak ?
Aku cuma diam then letak , malas mahu dengar dia bising . :D



Time balik .
Aku msg dia sampai leww aku tertidur .
Time malam pulak , aku tanya dia Capital A .


Perbualan time BENGANG . :D

Aku : Kau macam KELING PARIA ar biee ? hihi , pantang aku nangis sikit , dah nak aku balik . Sayang kau ketat-2 doe ! :D
Dia : HAHA ! otak kau cyg , aku tak suka lha tengok kau nangis . Aku sayang kau doe ! <3 :D
Aku : Wekkkk ! cair ar tuh ? :D
Dia : Kesian kau cyg ! :* syg kau . Hihi :p

Itu lha paling buat aku suka tuh . Hikhok =.=
Okey lha weh , byeeeeeee ! esok aku schl . assalamualaikum ? :)







0 comments: