BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

SILA LIKE (:

Saturday, 3 December 2011

Rindu blog ini ! :D

Assalamualaikummmmm ? Hee . Dah lama aku tak update blog aku nia , kesian dia . rindu pulak aku kat blog ny ! Haha , apa lha nak jadi dengan blog aku sekarang . aku tengok blog org lain semakin cantik lawa , aku punya macam cilake jeh tengok . Hiewhiew , apa-2 pun aku tetap syg blog ny . Weh ! korang apa cerita ? sihat ? aku sihat,alhamdullilah :)  korang mcm mana yg mengambil exam PMR tahu ini okey tak ? alaaa ! takut pun tak bole jugak weh , kita kena redha jeh apa yg ALLAH s.w.t dah bagi weh dan terus berdoa jeh k . Hmm , tahu ny korang tak bercuti ke weh ? aku cuma bercuti di Terengganu , Kelantan dan Perak jeh weh . Best tau ! dpt beli memacam . alaa ! time aku kat kelatan aku kene banjir sikit weh . dah lha , tak pernah tengok . apa lagi aku time tuh dlm kereta time tuh jugak aku suruh ayh aku berhenti dan snap gambar bebudak main air . hiewhiew , seronok aku tengok diaorg weh tapi kesian jugak weh . hihik tak apa lha diaorg dah biasa . Hmm , yg penting cuti tahun ny aku sangat seronok dpt online kat hotel dpt beli brg yg inginkan selama ny . erghh ! dah lha weh . lain kali aku share lagi citer , nak lyn fb lha weh . ptg-2 kang aku update lagi okey ? byeeeeeee ! assalamualaikummmmmmmm ? sayangkoranggggggg ! :)

0 comments: